-
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 500g BIO
Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Cena przesyłki | 16.8 |
Dostępność | Duża dostępność 18 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 8053323644255 |
Zostaw telefon |
Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum razowej i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.
Makaron pełnoziarnisty jest wyprodukowany wyłącznie z pełnoziarnistej pszenicy durum z włoskich upraw ekologicznych.
Nie zawiera jaj.
Dożdże: | nie zawiera |
Gluten: | zawiera |
Laktoza: | nie zawiera |
Niesłodzone: | tak |
Weganie: | tak |
Skład:pszenica durum razowa*, woda, zawiera GLUTEN
*składniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g] |
1453 kJ |
Wartość energetyczna [kcal/100g] |
344 kcal |
Tłuszcze [g/100g] |
2g |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g] |
0.4g |
Białko [g/100g] |
12g |
Węglowodany [g/100g] |
65g |
w tym cukier [g/100g] |
3g |
Sól [g/100g] |
0g |