• Makaron fusilli pełnoziarnisty 500g BIO

Symbol: 3126

Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.

11.53
szt. Do przechowalni
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu natychmiast
Cena przesyłki 16.8
Odbiór osobisty 0
Paczkomat Inpost 16.8
Kurier 19
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność Mało
Zostaw telefon

Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum razowej i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.

Makaron pełnoziarnisty jest wyprodukowany wyłącznie z pełnoziarnistej pszenicy durum z włoskich upraw ekologicznych.

Nie zawiera jaj.


Dożdże: nie zawiera
Gluten: zawiera
Laktoza:  nie zawiera 
Niesłodzone: tak
Weganie: tak

Skład:pszenica durum razowa*, woda, zawiera GLUTEN

*składniki pochodzenia organicznego 

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu

 

Średnia wartość odżywcza w 100g


Wartość energetyczna [kj/100g]

1453 kJ

Wartość energetyczna [kcal/100g]

344 kcal

Tłuszcze [g/100g]

2g

Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]

0.4g

Białko [g/100g]

12g

Węglowodany [g/100g]

65g

w tym cukier [g/100g]

3g

Sól [g/100g]

0g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie