- 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
- 
              Makaron fusilli pełnoziarnisty 500g BIO
 
                 
              Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.
| Wysyłka w ciągu | natychmiast | 
| Cena przesyłki | 15 | 
| Dostępność | Mało | 
| Kod kreskowy | |
| EAN | 8053323644279 | 
| Zostaw telefon | 
Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum razowej i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.
Makaron pełnoziarnisty jest wyprodukowany wyłącznie z pełnoziarnistej pszenicy durum z włoskich upraw ekologicznych.
Nie zawiera jaj.
| Dożdże: | nie zawiera | 
| Gluten: | zawiera | 
| Laktoza: | nie zawiera | 
| Niesłodzone: | tak | 
| Weganie: | tak | 
Skład:pszenica durum razowa*, woda, zawiera GLUTEN
 *składniki pochodzenia organicznego 
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
 
| Wartość energetyczna [kj/100g] | 1453 kJ | 
| Wartość energetyczna [kcal/100g] | 344 kcal | 
| Tłuszcze [g/100g] | 2g | 
| Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g] | 0.4g | 
| Białko [g/100g] | 12g | 
| Węglowodany [g/100g] | 65g | 
| w tym cukier [g/100g] | 3g | 
| Sól [g/100g] | 0g | 
