-
Makaron fusilli 500g BIO
Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 16.8 |
Dostępność | Mało 1 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 8053323644217 |
Zostaw telefon |
Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.
Nie zawiera jaj.
Drożdże: | nie zawiera |
Gluten: | zawiera |
Laktoza: | nie zawiera |
Niesłodzone: | tak |
Weganie: | tak |
Skład:pszenica durum*, woda, zawiera GLUTEN
*składniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g] |
1485 kJ |
Wartość energetyczna [kcal/100g] |
350 kcal |
Tłuszcze [g/100g] |
1.3g |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g] |
0.3g |
Białko [g/100g] |
12g |
Węglowodany [g/100g] |
71g |
w tym cukier [g/100g] |
2.5g |
Sól [g/100g] |
0g |