• Makaron farfalle 500g BIO

Symbol: 3136

Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.

10.65
szt. Do przechowalni
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 16.8
Odbiór osobisty 0
Paczkomat Inpost 16.8
Kurier 19
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność Duża dostępność
Zostaw telefon

Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.


Nie zawiera jaj. 

Drożdże: nie zawiera
Gluten: zawiera
Laktoza:  nie zawiera 
Niesłodzone: tak
Weganie: tak


Skład:pszenica durum*, woda, zawiera GLUTEN

*składniki pochodzenia organicznego 


Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu


Średnia wartość odżywcza w 100g


Wartość energetyczna [kj/100g]

1485 kJ

Wartość energetyczna [kcal/100g]

350 kcal

Tłuszcze [g/100g]

1.3g

Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]

0.3g

Białko [g/100g]

12g

Węglowodany [g/100g]

71g

w tym cukier [g/100g]

2.5g

Sól [g/100g]

0g

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie