
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Pikantna pasta z papryczek chili 130g BIO


Symbol:
6761
Pikantna pasta z papryczek chili i czerwonej papryki z warzyw rosnących w naszym gospodarstwie w Toskanii.
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 16.8 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Kod kreskowy | |
EAN | 8018759000181 |
Zostaw telefon |
Wskazówka: aby przedłużyć okres przydatności do spożycia po otwarciu produktu, należy dodać łyżkę oliwy na górną warstwe w sloiku.
Drożdże: | nie zawiera |
Gluten: | nie zawiera |
Laktoza: | nie zawiera |
Niesłodzone: | tak |
Weganie: | tak |
Skład: papryka chili 46%*, papryka* 32%, oliwa z oliwek extra virgin*, ocet winny*, sól morska
*składniki pochodzenia organicznego
Produkt posiada również certyfikat Naturland
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g] |
704 kJ |
Wartość energetyczna [kcal/100g] |
168 kcal |
Tłuszcze [g/100g] |
15g |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g] |
2g |
Białko [g/100g] |
1.2g |
Węglowodany [g/100g] |
6.2g |
w tym cukier [g/100g] |
3.9g |
Sól [g/100g] |
2.7g |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.